Partnerprogramma People & Friends

People werkt samen met mensen

Als wij zelf niet de expertise en kennis in huis hebben om een opdracht met succes af te ronden, kunnen we een beroep doen op onze Friends. Dit zijn betrouwbare professionals met wie we veel samenwerken. Onze partners zijn actief binnen een bloeiend euregionaal netwerk van professionals en weten wat samenwerking betekent. Gezamenlijk laten wij zien wat maatschappelijk presteren betekent en kunnen wij zo het verschil maken in gemeenten en binnen organisaties.

People zoekt nog Friends!

Bent u werkzaam als zelfstandig adviseur of coach en heeft u ervaring met verandertrajecten, proces & programmamanagement, waardenmanagement of personeelsmanagement? Of heeft u een professie die iets kan toevoegen aan ons dienstenpakket? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe netwerkpartners op wie we kunnen terugvallen. Friends die net als wij maatschappelijk presteren vanzelfsprekend vinden en samenwerking in hun DNA hebben.

Neem contact met ons op

Samen bereik je meer dan alleen, omdat je elkaar kunt aanvullen. Heeft u interesse in ons partnerprogramma People & Friends, neem dan contact met ons op. People komt graag met u in gesprek om te kijken of er een klik is en of om uit te vinden wat we voor elkaar en voor onze opdrachtgevers kunnen betekenen. Wie weet is ons kennismakingsgesprek het begin van een lange en hechte vriendschap.

People werkt euregionaal! We werken grensoverschrijdend met Friends in België en Duitsland. Wij spreken de taal en zijn bekend met de verschillende culturen en kunnen hier naadloos op inspelen. Together we’re strong.

A.LECERF
Sven Cloth
Louis Goebbels
’t Eiland Meditation & Coaching
Diana Swart
Qeske