Wie is People

People laat mensen groeien. People zet de mens centraal. Met People investeert u in mens en menskracht waardoor medewerkers beter presteren, veranderingen binnen de organisatie beter verlopen of bijvoorbeeld de leefbaarheid in een wijk wordt vergroot. People kijkt naar kansen en mogelijkheden van mensen. Investeer ook in mens en menskracht en haal het beste uit uw organisatie, gemeente of wijk.

In jezelf geloven, met respect en waardering omgaan met de mensen om je heen, verbinding maken met je omgeving en in samenwerking resultaten bepalen en behalen. Dit is de kern van PEOPLE management. Susanne Scheepers, de vrouw achter People, heeft in haar eigen loopbaan zelf ervaren wat de positieve effecten zijn van het investeren in de eigen kracht en mogelijkheden.

 

Deze ervaring zet ze nu succesvol in bij de ondersteuning van medewerkers van gemeenten, woningcorporaties en ondernemingen bij het uitoefenen van hun functie of om nieuwe bewegingen aan te jagen en projecten van de grond te tillen. Met haar ruime management – en coachingservaring in de profit en non-profit sector kent Susanne het werkveld als geen ander. Samen met haar teamleden en netwerkpartners, kan zij verbindingen leggen en deuren openen die normaal gesloten blijven.

People creëert maatschappelijke waarde waarmee u de toekomst van uw organisatie veilig stelt. People helpt u bij het maatschappelijk presteren. Maar ook als u ondersteuning nodig heeft bij projecten op het gebied van gebiedsontwikkeling, staan we voor u klaar.  Daarnaast kunnen we ook personen of medewerkers (individueel of in teamverband) coachen of trainen. Wij zijn People, sterk in mensen. We let people grow.

Christine Mauel

lid van het Walloons parlement België

“Mit der Organisation People hatten wir einen Partner an unserer Seite, der auch in schwierigsten Zeiten nie davongelaufen ist, sondern uns immer konstruktiv begleitet und unterstuetzt hat. So etwas nennt man Loyalitaet. Nur wenn man Menschen zusammenbringt, lassen sich Dinge bewegen. Das ist die Herangehensweise von Susanne Scheepers, der Inhaberin von People! Begeisterung und Foerderung, Zusammenspiel und Initiative fassen es perfekt zusammen”

Non profit organisaties zoals woningcorporaties hebben maatschappelijk draagvlak nodig om effectief te kunnen opereren. Het voldoen aan maatschappelijke opgaven is vaak een lastige taak. Grote betrokkenheid, een goed gevoel voor sociale verhoudingen en in staat zijn om zaken in de juiste context te plaatsen zijn hierbij cruciaal.

Ieder mens heeft eigen woonwensen. Waar de ene persoon bijvoorbeeld waarde hecht aan veel privacy, wil de andere juist contact met buurtbewoners. Ouderen en mensen met een beperking hebben veelal een aangepaste woning nodig.

Samen sta je sterker dan alleen. Een team bestaat uit verschillende karakters en talenten. Soms vullen dezen elkaar aan waardoor er synergie ontstaat. Maar soms botsen karakters met elkaar en zorgen voor frictie. Teamcoaching kan dan een oplossing bieden. Met teamcoaching zorgt u voor neutraliteit, veiligheid, structuur en vertrouwen. Teamcoaching geeft u inzicht en stimuleert het teamwork.